Predstavujeme Vám novú značku MUŠLA Home

Zmena je život a my v MUŠLI sme sa po dlhom váhaní rozhodli, že rozšírime svoje pôsobenie aj v segmente pre domácnosti.

Častokrát sme sa vo svojom okolí stretávali s otázkou, či sme schopní vyrobiť takú či onakú sedačku, posteľ či kreslo. Samozrejme, každá zákazka bola pre nás výzvou a s poriadnym nasadením sme sa s ňou aj popasovali. Skúsenosťami sme teda prišli na to, že na trhu chýba niečo iné. Niečo extra, čo by náročnejšieho zákazníka spoľahlivo uspokojilo. 

Obchody sú plné pekných, no tuctových výrobkov, ale my sa týmto smerom uberať neplánujeme. Naša novovznikajúca kolekcia čalúnených postelí, sedačiek a dizajnového kovového nábytku je tu pre ľudí, ktorí chcú od života viac. Naše postele a sedačky vyrábame s nadšením a odhodlaním. Sme presvedčení, že kolekcia MUŠLA Home raz bude synonymom pre kvalitu, precíznosť a zmysel pre detail. 

Chceme byť súčasťou Vášho vysnívaného domova a preto neustále sledujeme módne trendy a snažíme sa ich vylepšovať ku dokonalosti. Už čoskoro Vám predstavíme pohodlné čalúnené postele, luxusné sedačky, stabilný kovový nábytok a doplnky, ktoré sú v moderných domácnostiach čoraz obľúbenejšie. Veríme, že Vaša spokojnosť s produktami z kategórie MUŠLA Home nás utvrdí v tom, že sme sa vybrali správnou cestou.